pinterest MAGATZEM, OFICINES Y SHOWROOM - TORRA BARCELONA


Avís legal

Mosaics Torra, es reserva el dret a fer, en qualsevol moment i sense avís previ, modificacions dels continguts i presentació del seu lloc web.

Limitació de la responsabilitat:

Excepte en aquells casos expressament descrits en l'Avís Legal i la resta del marc normatiu del lloc web, Mosaics Torra no es responsabilitza dels danys i perjudicis de tota naturalesa que poguessin derivar-se de la falta d'exactitud, exhaustivitat, actualitat, així com d'errors o omissions dels quals poguessin emmalaltir els continguts d'aquest lloc web.

Comunicació i notificacions:

Totes les comunicacions i notificacions realitzades es consideraran eficaces amb caràcter general quan es realitzin a través de correu electrònic a l'e-mail que hagi pogut subministrar l'Usuari. L'Usuari s'obliga a mantenir informat a Mosaics Torra dels canvis que es produeixin en les dades personals i en l'adreça de correu electrònic d'aquest que el responsable posseeix per a informar-lo dels successos que estimi oportuns. L'usuari reconeix expressament que aquestes dades han estat subministrats per ell mateix i són del tot veraços.

Les dades d'usuaris no seran transmesos a tercers, fora de les altres empreses del grup CANIGO i s'inclouran en un fitxer propietat de Mosaics Torra per a realitzar comunicacions sobre els productes en els quals s'ha mostrat interès, novetats, i sobre el procés de la seva compra.

Les dades de clients que realitzin una compra, s'emmagatzemaran indeterminadament per a poder fer ús dels mateix en cas de necessitat de reproducció de rajoles o uns altres (els productes aquí venuts són usats dècades). Els clients tenen dret d'oblit de les seves dades enviant un email a info@mosaicstorra.com demanant l'oblit o eliminació de totes les dades de caràcter personal relacionats amb la comanda (perdent avantatges de reproducció o ajuda en consultes futures).

Propietat intel·lectual i Industrial:

Mosaics Torra és titular dels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial dels continguts d'aquesta web.

Queda terminantment prohibida la reproducció, la posada a la disposició del públic i en general qualsevol altra forma d'explotació de tots o part dels continguts d'aquesta web, així com el seu disseny. Aquests actes d'explotació només podran ser realitzats mitjançant l'autorització expressa i per escrit de Mosaics Torra.

Protecció de dades personals:

Mosaics Torra adoptarà les mesures de seguretat adequades a les dades personals que els usuaris facilitin (es guardaran dades de contacte email i postals, nom i telèfon) i posarà els mitjans i mesures tècniques per a evitar la pèrdua, malament ús, alteració, accés no autoritzat i robatori d'aquests.

Els usuaris i clients podran exercitar en tot moment els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició (ARC) de les seves dades personals, de conformitat amb el que s'estableix en la normativa vigent a través del correu electrònic info@mosaicstorra.com

En el cas que en el futur no desitgi rebre informació comercial de Mosaics Torra o de les empreses del grup, podrà indicar-lo donant-se de baixa (enllaç en la part inferior de qualsevol comunicació comercial), o bé enviant un email a info@mosaicstorra.com indicant “BAIXA” com a assumpte.

Responsable de les seves dades

Mosaics Torra. – info@mosaicstorra.com

A qui comuniquem les teves dades

Facilitarem les dades a les autoritats que ho requereixin i a les empreses del grup CANIGO.

D'on obtenim les teves dades

Quan ens facilita les seves dades en interessar-se pels nostres productes o en donar-te d'alta com a client.

Quins són els teus drets i com exercir-los

Té el dret de rectificació, cancel·lació i eliminació de les teves dades. Pot posar-se en contacte amb nosaltres a través d'info@mosaicstorra.com

 

Et Truquem