pinterest

5 Consells per a triar els taulells de banyTips per a triar les rajoles hidràuliques del bany de manera reeixida

 

Pensant a substituir l'antic enrajolat per un paisatge modern i flamant replet de colors que donin elegància i personalitat al teu bany? En aquest post trobaràs els millors consells summament útils per a triar les rajoles hidràuliques del bany i evitar maldecaps enfront de dubtes o problemes posteriors.

¿Començem? 

 

  1. TINGUES EN COMPTE LA LLUM DEL BANY

Sabem que en decoració la llum natural constitueix un factor summament important que pot modificar l'elecció d'un estil, de la grandària del mobiliari o, encara més important, de l'ús de colors en les parets. Clarament el bany no és l'excepció!

 

Amb la qual cosa, el primer consell és contemplar si l'ambient és lluminós o fosc i si la llum natural ingressa per onsevulla o has d'il·luminar-lo a través de llum artificial, ja que la diferència no serà la mateixa al moment de triar les rajoles hidràuliques del bany.

 

En el cas que dispossis d'una finestra amb llum natural, podràs seleccionar amb total llibertat. Però si es tracta d'un ambient molt fosc, sense dubtes hauràs de reforçar la il·luminació a través de taulells amb tonalitats clares i molt lluentor.

  1. CONTEMPLA LA GRANDÀRIA ABANS DE TRIAR 

Un altre consell clau és avaluar el les proporcions i mesures que posseeix l'espai a reformar. D'acord amb aquesta característica, variaran els materials que puguis emprar per a equilibrar-ho.

 

Per als banys més petits les tonalitats clares faran que llueixi més ampli i buidat: el blanc, el beix, el gris suau són tons que donaran una sensació d'amplitud gratificant. Per contra, si el bany posseeix dimensions grans, deixa volar la teva imaginació i juga amb els colors que sempre vas somiar!

 

En el cas de disposar de sostre baix que acaba acovardint l'ambient, el recomanable és col·locar els taulells de forma vertical perquè el mateix sembli més alt. Contràriament, si el sostre és més aviat alt situar-los de manera horitzontal i aconseguiràs que l'espai es vegi més ample.

 

  1. ARRIBA EL MOMENT DE TRIAR L'ESTIL DECORATIU 

Romàntic? Mediterrani? Nòrdic? Avui, existeix una gran varietat d'estils decoratius per a donar la personalitat que anheles a la teva llar. Fins i tot, en les últimes dècades hem vist una fusió de molts d'ells aconseguint una estètica summament original.

 

Per a aconseguir un bany natural, nòrdic o rústic pots optar per taulells de pedra i granit, a més d'incorporar baxas, dutxes i ornaments que representin aquesta empremta. El mercat té molt per a oferir-te!

 

Si en canvi et decantes per un estil mediterrani, els mosaics hidràulics són els adequats. En Mosaics Torra comptem amb una àmplia varietat de models i dissenys perquè aconsegueixis aquesta empremta i et sentis com ho fas a la platja i la mar. A més, també podràs dissenyar els teus propis mosaics en cas que requereixis una cosa més personalitzada!

Per a una estètica bén platjera i moderna, els taulells de vidre poden ser ideals a causa del seu ampli catàleg amb detalls estètics i colors per onsevulla.

 

Tingues en compte que avui dia el mercat dels taulells per al bany ofereix una multiplicitat d'opcions que imiten materials amb acabats molt bons, podràs trobar des d'imitacions a fusta fins a marmol i altres textures.

 

4. COMBINACIÓ DE TONALITATS

El clàssic i bàsic que podem veure en la gran majoria dels banys és la uniformitat generada per taulells del mateix estil, disseny i color. 

 

No obstant això, els més agosarats i amants de la decoració moderna, deixen lliure la seva imaginació i les revistes més reconegudes en l'ambient ens mostren diversos estils i personalitats de dissenyadors d'interiors que fusionen rajoles hidràuliques contrastants i que llueixen meravellosos en aquest ambient.

 

Si et sents identificat@, juga i diverteix-te generant la teva pròpia combinació. Arriscar-se i apostar a l'originalitat pot donar-li al teu bany una empremta personal que mai s'hagi vist en un altre lloc. I per a aconseguir-ho, res més positiu que fusionar textures i colors diversos.

 

Els mosaics hidràulics, que pots instal·lar en pisos i parets, et brinden aquesta possibilitat gràcies a l'àmplia gamma de dissenys i textures que posseeixen. Coneixes el Patchwork? És la nostra col·lecció més atrevida i que reuneix la combinació entre tots els nostres sòls hidràulics. I el millor de tot és que també podràs crear el disseny que més t'agradi. 

 

Algunes tendències de fusió són: pintar una paret fins a mitjana altura i completar la resta amb taulells que combinin o contrastin totalment. També pots optar per taulells petits per a la zona de la dutxa i jugar amb la combinació de colors.


 

5. APOSTA TOTA LA TEVA IMAGINACIÓ A UNA PARET

 

És tendència 2020! Apostar totes les teves idees i imaginació cap a una sola paret del bany és un must decoratiu dels últims anys que ha arribat per a quedar-se. 

 

Selecciona una sola paret i engalana-la amb els taulells més bells que has vist i que donen una personalitat inoblidable a l'estil decoratiu de la llar. Però aquí l'important és realment decantar-se només per aquest sector. Això no significa que hagis d'abandonar tota decoració per a la resta de les parets, però sí que hauràs de minimitzar la fama en elles.

 

L'objectiu és que una sola paret sigui la protagonista del teu bany i destaqui en tot l'espai. T'atreveixes!?

Si ja has comprès quins són els passos que has d'afrontar per a triar les rajoles hidràuliques del bany i reformar-lo de manera creativa i original,ara només has de seleccionar materials d'alta qualitat i amb la versatilitat per a adaptar-se a qualsevol estil decoratiu.

 

Els mosaics hidràulics són els teus aliats! Contacta amb nosaltres i t'assessorem.

 

¿Necessites que t’ajudem?

Rajoles hidràuliques i mosaics hidràulics a Barcelona Completa el formulari amb les teves dades i el nostre equip es posarà en contacte amb tu el més ràpid possible.

 
He llegit i accepto les condicions Política de privacitat