pinterest Arquitectes modernistes: Francisco Mora Berenguer

Arquitectes modernistes: Francisco Mora Berenguer

Arquitectes modernistes: Francisco Mora Berenguer


El modernisme valencià va ser un moviment que va marcar una època, sobretot a València i en poblacions com Alcoi. El cas de Francisco Mora és el d'un professional eclèctic que, dins d'uns principis modernistes, es va adaptar a diferents contextos. En els últims anys, arquitectes vius com Santiago *Calatrava s'han inspirat en aquest estil. A més, algunes institucions aposten per la rehabilitació dels edificis històrics. Des de la dècada de 1990 s'ha apostat per recuperar aquest tipus d'edificis com a actiu turístic. Per aquesta raó, trobar els materials necessaris per a instal·lacions o rehabilitacions ha guanyat importància.
 
En *Mosaics *Torra comptem amb gran varietat de rajoles hidràuliques i mosaics hidràulics. Som fabricadors i comptem amb un catàleg de més de 300 referències que podem enviar a qualsevol part d'Espanya. Comptem amb clients públics i privats que aposten pel nostre bon fer i hem contribuït a la restauració d'edificis emblemàtics com el Palau de la Música Catalana. T'animem que et posis en contacte amb nosaltres per a conèixer millor totes les opcions al teu abast.

¿Necessites que t’ajudem?

Rajoles hidràuliques i mosaics hidràulics a Barcelona Completa el formulari amb les teves dades i el nostre equip es posarà en contacte amb tu el més ràpid possible.

 
He llegit i accepto les condicions Política de privacitat