pinterest Rajoles hidrauliques decorades per cuines , banys o sales d´estar

Decora amb taulells hidràulics i dóna un toc vintage a la teva llarEl vintage i els taulells hidràulics

És una volta cap a aquells anys que s'ha popularitzat molt i s'ha convertit en un dels estils decoratius més desitjats i implementats en les llars modernes.

Últimament sentim parlar bastant la paraula vintage en la decoració però saps amb certesa a què refereix aquest concepte? Bàsicament, es vincula a l'antic. I en decoració, els mobles, els taulells hidràulics, els objectes decoratius, la distribució de l'habitatge i la paleta de colors remet principalment als anys 50, 60 i 70.

El gran èxit d'aquesta empremta decorativa es deu a:
* Mobles o revestiments que gairebé és impossible de trobar en qualsevol mercat i el valor del qual és considerat molt alt per la història que tanquen.
* La qualitat dels mateixos atès que el procés de la seva fabricació es realitzava de manera artesanal.
* L'exclusivitat de les peces ja que es fabricaven en petites quantitats, convertint-se en relíquies de l'art per a molts amants de l'interiorisme.

Aquest estil no és purista, sinó que sol estar acompanyat d'uns altres com l'estil romàntic. L'objectiu és evitar un impacte fort i únic en la llar, sinó que s'intenta incorporar el vintage en alguns ambient o a través de pocs objectes que ho recordin.

Per això, sigues lliure a l'hora de realitzar el teu projecte decoratiu! Des de llums retros, fins a taules auxiliars Art déco, vaixella que ens recorda a la casa de l'àvia, butaques amb tèxtils de l'època, conjunts de menjador que fan del saló un espai elegant i, per descomptat, taulells hidràulics que són el must d'aquest estil decoratiu.
 
El lloc adequat per a aconseguir objectes vintages són els mercats ambulants artesans de cada ciutat. Allí podràs trobar des de mobiliari fins a objectes i relíquies d'aquella època, ideals per a la teva llar. 
 
Si veus alguna cosa que crida la teva atenció i es troba a molt bon preu, no dubtis a comprar-ho. Ja trobaràs l'ambient ideal on situar-lo. Recorda que aprofitar els descomptes d'aquestes peces inavaluables és una oportunitat que no pots rebutjar si mestresses al vintage.
 
Una dels grans avantatges d'aquesta empremta decorativa és que ens permet reciclar i donar vida a objectes que hem heretat i que posseeixin un significat especial. Pots renovar-los a través de diverses tècniques que empren pintura com a decapatge o desgastat, modificar la seva utilitat incloent o llevant alguna peça o donar-li una altra funcionalitat totalment diferent en la teva llar.
 
A més, en permetre el reciclatge i vincular-se a l'artesanal, es tracta d'un estil que promou una decoració sostenible, tan en auge en aquests temps
 
*Tips per a aconseguir el vintage mitjançant taulells hidràulics i altres materials
 
Ja ho hem aclarit: els taulells hidràulics són el complement ideal i únic que es vincula fortament a l'estil vintage. Per què? Perquè els seus dissenys, paletes de colors i fins a la seva fabricació totalment artesanal ens recorda a aquells anys que avui volem rescatar a través de la decoració.
 
Els taulells hidràulics poden col·locar-se en qualsevol lloc de la llar: el bany, la cuina, el saló, els dormitoris, la piscina, el terratzo. I vincular-se perfectament amb una altra mena de materials moderns i en tendència com la fusta, el microcemento, taulells convencionals, melamina, etcètera.
I allí no acaben les seves possibilitats! a través de la implementació dels hidràulics pots crear diverses impressions en els espais i jugar amb els múltiples dissenys perquè la teva llar adquireixi una empremta totalment vintage. Podràs col·locar una catifa de mosaics que delimiti els espais, decorar aquesta taula que tens al jardí i ha perdut el seu encant, incorporar taulells en les parets a manera decorativa, usar dos tipus de taulells en el mateix sòl i molt més!
 
Personalitzar les estades de la casa pot ser un desafiament atrapante, però sempre has de contemplar certes regles que faran que la decoració i els colors emprats posseeixin un equilibri harmònic i cada ambient sigui conforme amb el qual es troba al seu costat.
 
Per això, et compartim alguns *tips bàsics per a aconseguir la*deco vintage adequadament:
 
PALETA DE COLORS I ESTAMPATS
L'estil que ens competeix està caracteritzat per emprar tonalitats neutres, la qual cosa és interessant tenir en consideració dos o tres colors que t'agradin i que seran els principals a respectar en tota la casa. Els estampats també valen en el vintage!
 
Combina'ls amb aquesta gamma de neutres que has triat i atreveix-te a customizar aquesta antiga taula o empaperar una paret de l'habitació.
 
MOBLES I TAULELLS HIDRÀULICS
La millor manera d'aconseguir l'estil vintage és incorporant mobles d'antany i taulells hidràulics amb dissenys que es complementin amb la paleta de colors que vas triar. Tot ha de ser harmònic! En *Mosaics Torra som fabricadors i comptem amb una àmplia gamma de dissenys en mosaics hidràulics que pots triar. I si ets més agosarada, pots tirar som-hi i crear el teu propi taulell! Si, has llegit bé. En Torra pots convertir-te en la pròpia dissenyadora dels teus sòls.
 
OBJECTES VINTAGE
Per a aconseguir una llar 100%*vintage, a més de la gamma de colors i els mobles i taulells hidràulics, has d'incloure accessoris que ens remunten als anys passats. Vaixella antiga, gerros, tèxtils, ceràmiques, llums, instruments musicals, artefactes i eines dels anys 60 i tot allò que puguis incorporar a la casa i es relacioni a l'estil que ens competeix.
Quines esperes per a aconseguir l'estil vintage a través dels nostres taulells hidràulics? Contacta'ns i descobreix els nostres dissenys més bufons i amb alta qualitat! Podem ajudar-te a aconseguir-ho.
 
 

¿Necessites que t’ajudem?

Rajoles hidràuliques i mosaics hidràulics a Barcelona Completa el formulari amb les teves dades i el nostre equip es posarà en contacte amb tu el més ràpid possible.

 
He llegit i accepto les condicions Política de privacitat