pinterest

Tendències per cuines que brillen aquest 2019Tendències en decoració per a cuines: Un 2019 replet de naturalesa


En cada llar, els diferents espais posseeixen el seu rang d'importància. No obstant això, en la majoria de les famílies, la cuina lidera el rànquing ja que es tracta del cor de la casa: el lloc de trobades i llargues converses.

Sol ser la més cura i amb necessitat d'excel·lents materials per a un correcte manteniment. En aquest sentit sempre val la pena invertir en la cuina per a embellir-la i cuidar-la!

Les estacions de l'any solen reflectir-se en la decoració d'interiors i exteriors. A Espanya ha arribat la tardor i amb ell hem d'abandonar el mar i les sorres de la platja per a endinsar-nos en els boscos, les muntanyes i amb això en les tonalitats espesses com el marró, els verds i els vermells que s'albiren en tota la casa.Aquesta època de l'any ens porta paletes de colors intensos que rememoren les primeres pluges, les fulles dels arbres tardorencs i el fred que s'aveïna.

A inicis d'aquest 2019 els experts vaticinaven les tendències per a cuines que guanyarien adeptes durant aquests mesos i els que s'aveïnen. Va ser imminent l'explosió del natural en matèria de decoració general: Existeix una necessitat d'incorporar materials artesanals i originaris que s'allunyen de tot l'artificial.

Com a reflex a aquesta tendència, podrem trobar tot tipus de tonalitats, materials i mobiliaris frescos, transgressors amb tons sobris que veiem en la naturalesa i que ens porten a concloure que durant aquest any i els que vindran, prevaldrà la cerca del benestar individual en el disseny d'interiors i exteriors de cada llar.
5 Tendències per a cuines durant aquesta tardor 2019
Estàs pensant a renovar la teva cuina amb tendències 2019? A continuació trobaràs 5 consells, tips i novetats que es van imposar i s'imposen durant tot l'any. Inspira't i comença a revolucionar aquest ambient tan important de la llar!1. CONSCIÈNCIA LAGON 

Com hem esmentat, la consciència pel benestar individual dins de la llar, la incorporació de decoració natural i artesanal estan en voga. I conseqüència d'això, la consciència lagon  (“en la seva justa mesura”) és una de les claus per als qui desitgen convertir les seves cuines en espais agradables però sense extremat consumisme i respectant el natural.

En aquest estil regna la decoració simple on prima la comoditat i practicitat del mobiliari i tonalitats. Els complements han de fer joc sempre amb la resta de l'estil per a no saturar la visió i generar sensació d'ordre i neteja. La fusta és el material privilegiat.

2. PALETES DE COLORS TARDORENQUES

Durant aquesta tardor-hivern podrem veure un paisatge replet de fulles caigudes, pluges que cauen sobre terres amb matisos vermells, marrons, verd bambú, taronges i grocs. Aquests colors són el must de la temporada.

Parets amb aquestes tonalitats donen un toc acollidor i elegant a qualsevol cuina. Combinar-les amb mosaics hidràulics artesanals de la nostra col·lecció Classic Victorian, revolucionen l'espai i el transformen en el més benvolgut de qualsevol llar.

3. CUINES OBERTES

Una de les tendències per a cuines aquest 2019 que més força ha cobrat és la connexió d'aquestes a altres espais com el saló o menjador, l'objectiu del qual és ampliar aquest ambient i donar la sensació d'unitat amb la resta de la casa.

Si posseeixes una paret que separi els teus espais pot ser que aquest sigui el moment de derrocar-la i homogeneïtzar tot la teva llar per a veure'l còmode i atractiu.


4. HARMONIA

Encara que pensem que el millor és tenir a la vista els utensilis i electrodomèstics de la cuina que utilitzarem, des de fa uns pocs anys la tendència per ocultar-los és furor! El resultat és ni més ni menys que ordre i harmonia. Dues qualitats tan necessàries en aquests espais que solen ser un caos.

Actualment s'imposen dissenys que faciliten la practicitat que es requereix en una cuina, ocultant perfectament els artefactes, integrant-los als mobles dissimuladament.

5. MATERIALS PREFERITS

Com ha succeït en el 2018, la fusta, la pedra, els sòls antics i el ciment per als pisos de la cuina, són els preferits gràcies a la seva versatilitat que permet adaptar-los a qualsevol estil decoratiu.

La cuina pot transformar-se en el punt d'equilibri de la teva llar si incorpores aquestes tendències del 2019. Renovar-se sempre és positiu! Quines esperes per adaptar la teva llar a la moda i desig

¿Necessites que t’ajudem?

Rajoles hidràuliques i mosaics hidràulics a Barcelona Completa el formulari amb les teves dades i el nostre equip es posarà en contacte amb tu el més ràpid possible.

 
He llegit i accepto les condicions Política de privacitat