pinterest Tradició 100% artesanal de rajoles hidràuliques | TORRA

Fabricants de Mosaics Hidràulics Barcelona

A Mosaics Torra som fabricants de
Rajoles hidràuliques 100% artesanes i seguim fabricant el Mosaic Hidràulic rajola a rajola

 

Torra Barcelona disposa de més de 15.000 m² de terres hidràulics en estoc entre totes les seves col·leccions de mosaic hidràulic, des de les més clàssiques i tradicionals fins a les més modernes i avantguardistes, podent així donar un servei d´entrega immediat  de les seves rajoles hidràuliques amb els seus clients.Las trepes son realitzades a mà mitjançant un procés 100% artesanal. Aquestes peces són obres d’art que encaixen perfectament en la seva base d’acer, d’aquesta manera quan es tiren a les “pastines” de color als orificis de la trepa, no es desplacen cap a les altres zones de la trepa, aconseguint que els dibuixos encaixin perfectament.

També és important per l’obtenció de un fragüat perfecte, la composició dels materials que formen la “capa de gros”, és a dir, la capa inferior de la rajola hidràulica. A Torra utilitzem una barreja de sorra molt fina (impalpable) y ciment que absorbeix la humitat i permet que la rajola hidràulica tingui una bona adherència amb el morter en la seva col·locació a l’obra. Torra Barcelona fabrica amb un gruix de 18 mm en totes les seves rajoles hidràuliques de  format 20x20 cm. sent aquest format el mes usual. Aquest gruix permet garantir una qualitat i durabilitat molt major i aixo es una de les qualitats que ens permeten diferenciar-nos dels nostres competidors. A Mosaics Torra fabriquem molts altres formats i gruixos tan per pavimentacio de terres com de pared,  consultants.

A més a Torra oferim un període mínim de curació de 28 dies, que permet que s’eliminin completament les restes d’humitat de la peça i permeten un fragüat òptim. Després són degudament empaquetats i protegits, per ser traslladats cap als punts de venta.

Només és un Mosaic Hidràulic Torra autèntic si porta estanpat el segell TORRA darrere la rajola


¿Quins serveis oferim?

 1. Venta de rajoles hidràuliques en estoc

  Comprar rajola hidràulica. Oferim dissenys propis en la nostra Línia Estoc, garantint una entrega ràpida i eficient amb un curat òptim de totes les nostres rajoles hidràuliques, i amb una qualitat d’acabats excel·lents.

  Mosaics Torra es preocupa cada dia per fer un producte millor, per aquest motiu ara tots els nostres models incorporen una capa de tractament especial hidrofugant aplicat en la cara del material vista que ens ajuda a protegir el material per la seva primera manipulació. Es molt important seguir les instruccions de col·locació que van degudament detallades en cada una de les caixes subministrades amb el producte. S’aconsella una vegada col·locat el terra hidràulic donar dos capes d’impermeabilitzant Torra Sealer per protegir les rajoles de futures taques. Per qualsevol dubte consulta amb el nostre departament tècnic.

 2. Reproducció de Mosaic Hidràulic

  Torra ofereix la possibilitat de reproduir qualsevol rajola hidràulica antiga, o be crear el seu propi disseny, fabricant primer el corresponent motlle per la reproducció del mosaic hidràulic. Podem també igualar la tonalitat del color a partir d’una peça original o be escollir el color que més s’adapti dins d’una carta personalitzada de mes de 100 colors diferents. 

  Són moltes les obres de reproducció emblemàtiques que ens avalen: Casa Batlló, la Casa de les Punxes, La Pedrera, Hospital Sant Pau, Parc Güell, Palau de la Música Catalana, Centre Cultural Ateneu, Parc Güell..... 

  En tot el procés trobareu una atenció personalitzada adaptada a les necessitats de cada client.
 3. Restauració de Mosaic Hidràulic

  Amb el pas del temps i de l’ús, el mosaic hidràulic sofreix desgastos, que fan que perdi brillantor, color y tacte, inclús amb peces trencades o escantellades.

  El nostre equip de professionals pot restaurar terres hidràulics antics, aplicant els coneixements tècnics i artesanals, per corregir la falta de color, restaurant les rajoles hidràuliques trencades i deteriorades amb resines i pigments especials, podent també intervenir en totes les juntes de les peces i la posterior aplicació de la beurada i l’aplicació d’una impermeabilització del material amb productes propis Torra i adequats pel mosaic hidràulic.

  Pel acabat final, tenim dos possibles acabats, el primer amb un abrillantat natural del material i com a segona opció per donar un aspecte més brillant, el denominat efecte mirall,  el que sería el  tractament cristal·litzador.

  Aquests pressupostos sempre són a mesura i adaptats a cada cas. Així que no dubti a consultar-nos per poder fer un pressupost totalment  personalitzat per vostè. 

  Ens trobareu a Barcelona i a la nostra oficina i fàbrica:

  MOSAICS TORRA, S.L.
  Polígon Industrial Canigó Km 18 Ctra. Igualada (Barcelona)
  Tlf.: (+34) 93 899 91 80
  info@mosaicstorra.com
  De dill-div: 9:00 a 13:00 // 16:00 a 18:00
  SHOWROOM BARCELONA:

  C/ Deu i Mata 62 Barcelona
  Tlf.: (+34) 93 806 92 39
  expo@mosaicstorra.com
  De dill-dij: 10:00 a 14:00 / 15:15 a 19:15 h.
  Div: 10:00 a 14:00 h.  / Tardes Tancat

¿Necessites que t’ajudem?

Rajoles hidràuliques i mosaics hidràulics a Barcelona Completa el formulari amb les teves dades i el nostre equip es posarà en contacte amb tu el més ràpid possible.

 
He llegit i accepto les condicions Política de privacitat


Et Truquem