pinterest MAGATZEM, OFICINES Y SHOWROOM - TORRA BARCELONA

Colecciones

Rajoles Hidràuliques Monocolors

Els presentem la nostra col.lecció de terres hidràulics monocolors. Disposem de 13 colors diferents que permeten combinar amb les nostres rajoles hidràuliques decoradas de les nostres diferents col.leccions: Barcelona, Classic Victorian, Còctel, o be per a pavimentar tot el mosaic hidràulic d´un mateix color 
Aquesta col.lecció de rajoles hidràuliques forma part de la nostra línea estock i l´entrega es inmediata ( excepte a esgotar existències)  
 

Rajoles Hidràuliques Barcelona ( Blanc, Negre, Grisos)

La col·lecció de mosaics hidràulics Barcelona està orientada per a un públic que busca una decoració en els seus espais mes moderns i avantguardistes però sense renunciar a un món tan autèntic  i  tradicional com són les rajoles hidràuliques originals.

Aquesta gamma de mosaics hidràulics es presenta en colors blancs, negres i grisos. 

Aquesta col·lecció de rajoles hidràuliques forma part de la nostra línia estoc i l´entrega és immediata ( excepte a  esgotar existències)

Rajoles Hidràuliques Còctel

Aquesta col·lecció de rajoles hidràuliques es composa per quatre dibuixos diferents independents que es relacionen de manera armònica a partir d'un llenguatge comú de geometries essencials.

ÉS UNA COL·LECCIÓ QUE CONVIDA A COMBINAR DIFERENTS MODELS PRODUINT RESULTATS TAN DIVERSOS COM ARMÒNICS.

Es pot realitzar la seva composició per a així formar un terra hidràulic de manera conjunta amb tots o part dels seus dibuixos o també de manera individual amb cadascuna de les rajoles hidràuliques.

Tenim també els mosaics hidràulics monocolor a joc amb els dibuixos triats. Per a realitzar un model personalitzat consulti la nostra carta de més de 100 colors  disponibles.

Aquesta col·lecció de rajoles hidràuliques forma part de la nostra línia estoc i l´entrega és immediata ( excepte a  esgotar existències)

 

Rajoles Hidràuliques Patchwork

La col·lecció Patchwork és la més atrevida de les diferents col.leccions de mosaics hidràulics de  què disposem, amb la combinació entre tots els nostres rajoles hidràuliques, tria tu  qualsevol de les paviments hidràuliques entre totes les nostres col.leccions i fes la teva pròpia combinació i crea el disseny que mes t´agradi. 

Disposem també de diverses composicions ja fetes, tria la que mes t´agradi.

Aquesta col.lecció de rajoles hidràuliques forma part de la nostra línea estoc i l´enrtrega es inmediata ( excepte a esgotar existències) 

Rajoles Hidràuliques Concret

Mosaics Torra els presenta " Concret" una nova col.lecció de terres hidràulics totalment innovadora, moderna i vanguardista que sens dubte revolucionará el món del mosaic hidràulic, aquesta rajola hidràulica presenta la seva cara vista amb una textura polida, d´aquesta manera podem apreciar de manera visual els diferents àrids triturats, aixó ens pot recordar la clàssica " rajola de Terratzo"

Es presenta en diversos formats des de

 el format 20x20 cm fins al 50x50 cm, per a la pavimentació de grans espais i en un assortiment de 16 colors diferents.

Aquesta col.lecció de rajoles hidràuliques forma part de la nostra línea personalitzada i l´entrega es de 10 setmanes a partir de la seva confirmació, amb una comanda mínima de 15m2

 

Rajoles Hidràuliques Trencadís Gaudí

Creada per l'arquitecte català Antoni Gaudí, aquesta tècnica es va utilitzar per primera vegada en l'entrada de la finca Güell, en l'Avinguda Pedralbes , també de manera més representativa la trobem al "Parc Güell" situades totes elles a la ciutat de Barcelona.

Mosaics Torra ha volgut reproduir l'efecte " Trencadis" en una rajola hidràulica, el sòl hidràulic Trencadis es comercialitza en dues referències; la primera amb blanc, negre / gris, i la multicolor amb colors blaus, verds / maragda i blanc.

Aquesta col·lecció de rajoles hidràuliques forma part de la nostra línia estoc i l´entrega és immediata ( excepte a  esgotar existències)

Rajoles Hidràuliques Hexàgonal monocolors

A continuació els presentem la nostra col·lecció de rajoles hidràuliques en format Hexagonal de mesures 20x23cm. Estan disponibles en tres colors: gris plom, gris grafit i blanc.

Aquesta col·lecció de rajoles hidràuliques hexagonals forma part de la nostra línia estoc i l´entrega és immediata ( excepte a  esgotar existències)

Rajoles Hidràuliques colecció Avantagrde

Aquesta col·lecció de rajoles hidràuliques hexagonal es fabrica en mesures 28.5x24.7cm i en un  gruix de 1.8cm.  Aquest paviment hidràulic hexagonal es comercialitza en dos models diferents, un el multicolor que està inspirat en 6 colors (verd, vermell, mostassa, blanc, blau i negre) i l'altre el mes vantguardista en 4 colors, (blanc, negre i dos grisos diferents).

Aquesta col·lecció de rajoles hidràuliques hexagonals forma part de la nostra línia estoc i l´entrega és immediata (excepte a  esgotar existències)

Rajoles Hidràuliques Zona Outlet

Presentem aquí la zona outlet de Mosaics Torra. En aquesta secció trobem diferents models de rajoles hidràuliques a preus molt interessants.
 
Consulta disponibilitat sobre la base de les teves necessitats.
 
Aquestes rajoles hidràuliques formen part de la nostra línia estoc i l´entrega és immediat fins a esgotar existències

Rajoles Hidràuliques Antilliscant Torrastone C3

RAJOLES HIDRÀULIQUES ANTILLISCANT

Primera rajola hidràulica amb certificació independent antilliscant: Classe 3

Després d'un llarg període de recerca amb els nostres tècnics d'I+D Mosaics Torra ha desenvolupat el sistema “Torra Stone”. Aquest sistema consisteix en un innovador procés antilliscant aplicat a la rajola hidràulica, que transforma la textura llisa de la peça en una textura rugosa totalment uniforme, un concepte fins avui totalment desconegut i que revolucionará sens dubte el món del mosaic hidràulic, de fabricació totalment artesanal.
 
Terres hidràulics antilliscants per a exterior, banys, terrasses, etc...Aquest tractament es poden aplicar a tots els nostres models de la línia estoc amb un termini de lliurament de 7 dies aproximadament.
 

“Detalls de la textura del Mosaic Exterior, Torra Stone”

 

¿T’ha quedat algun dubte? ¡Contacta amb nosaltres i et donem més detalls!

Notes tècniques pel rejuntament de les Peces (cast)
Descarregar les normes de col·locació i Manteniment (cast)
Descarregar l’assaig simplificat antilliscant (cast)
Descarregar l’assaig simplificat de resistència a la helicitat i antilliscant (cast)

 
 
 

 

 

 

Rajoles Hidràuliques Sòcols

Aquest és el complement ideal per a complementar la decoració del teu  paviment hidràulic.

Estan disponibles en 5 colors diferents 
Aquesta col.lecció forma part de la nostra línia estoc i la seva entrega és inmediata ( excepte a  esgotar existències) 
 

Productes de Manteniment per a les nostres Rajoles Hidràuliques

Producte de neteja per eliminar els restes de final de obra, ciment i eflorescències salines. També és apte per netejar les taques domèstiques del propi ús diari.

També s’utilitzarà per restaurar les rajoles hidràuliques antigues, aconseguint així decapar aquests terres hidràulics.

¿Necessites que t’ajudem?

Rajoles hidràuliques i mosaics hidràulics a Barcelona Completa el formulari amb les teves dades i el nostre equip es posarà en contacte amb tu el més ràpid possible.

 
He llegit i accepto les condicions Política de privacitat


Et Truquem