[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Col.lecció Trencadis Gaudí

Creada per l’arquitecte català Antoni Gaudí, aquest model es va col•locar per primera vegada a l’entrada de la finca Güell, a l’Avgda Pedralbes, també de manera més representativa la trobarem al ¨Parc Güell¨, els dos edificis modernistes es troben a Barcelona

Mosaics Torra ha volgut reproduir l’efecte ¨Trencadís¨en una rajola hidràulica. Aquest mosaic hidràulic el fabriquem amb dues referències diferents; la primera en colors blanc, negre i gris, i la segona opció en multicolor com blaus, verd maragda i blanc.

A tota la col.lecció Trencadís garantim una entrega ràpida i de qualitat que en subministres en l’àmbit nacional serà de 48 a 72 hores, excepte les illes balears i canàries. Així com oferim la total garantia que els terres hidràulics tenen un mínim de dos mesos de repòs al nostre centre logístic per així donar la garantia d’una qualitat òptima dels nostres mosaics hidràulics.

Per a la col·locació i manteniment de la col·lecció *Trencadis recomanem consultar les nostres instruccions d’instal·lació i manteniment que facilitem amb el lliurament de les rajoles hidràuliques o bé descarregar-les en el següent enllaç. (Descarregar).

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]